Voor elk budget
beachland

Wat uw budget ook is, bij Lijncom vindt u een adverteerformule die bij u past. Neem gerust zelf de proef op de som en vraag onze inspiratiebrochure digitaal of per post aan! Zo weet u meteen hoe voordelig uw campagne op bussen en trams wel is.

Hoe ziet een offerte er uit?

Onze offertes bestaan uit 3 delen: huur, productie- & kleefkosten en taksen.

Huur

De huur is natuurlijk afhankelijk van uw gekozen formaat, het aantal voertuigen en de duurtijd van een campagne. Bij het opmaken van de offerte kunnen we reeds een voorlopige verdeling over de gewenste regio uitwerken. Dankzij ons geomappingsysteem krijgt u ook al meteen een beeld van de dekking over de regio. Bekijk de huurprijs per formaat.

Productie- & kleefkosten

Om de productiekosten zo veel mogelijk te beperken zoeken we steeds de meest voordelige formule voor u uit, rekening houdend met het gekozen formaat, aantal versies en aantal kleuren. Enkel bij de volledig beklede voertuigen wordt dit afzonderlijk aangerekend. Dit zijn vaste prijzen dus ook daar staat u nooit voor een verrassing. Wil u graag een duidelijk beeld over de productiekosten? Laat uw gegevens achter in ons contactformulier en wij contacteren u zo snel mogelijk.

Taksen

Voor affiches (groter dan 1m²) moet een ‘belasting voor aanplakking’ betaald worden, beter gekend als de affichetaks. Deze taks geldt voor alle affiches die zichtbaar voor het publiek ophangen, dus ook die op het openbaar vervoer. De belasting voor aanplakking is geregeld via art. 188 van het Wetboek der met het zegel gelijkgestelde taksen. De drukker vraagt hiervoor het erkenningsnummer op dat ze dan meteen op de affiche drukken. Hoe meer informatie we hebben, hoe gedetailleerder we een offerte kunnen uitwerken. Nieuwsgierig hoeveel uw campagne zou kosten? We werken een vrijblijvende offerte voor u uit. Contacteer ons & wij maken er werk van!

Volg ons op sociale media!