• De beste outdoor mediacampagnes
De beste outdoor mediacampagnes
06/12/2019

​Trotse partner van Best of OOH

Het Best of OOH platform werd opgericht om de meest inspirerende Out Of Home campagnes in België in de kijker te zetten.


Vier keer per jaar beoordeelt een professionele jury alle ingezonden cases van afgelopen maanden en deelt kroontjes uit aan de allerbeste OOH campagne van die periode.


Lijncom ondersteunt dit initiatief en is dan ook trotse partner van Best of OOH!

Bekroonde case

Zo kreeg De Foute Tram van Qmusic een bekroning voor zijn creatieve invulling van het medium. Het is een opvallend concept waar niemand kan naast kijken!


De extravagante look & feel van de tram past volledig bij de Foute Party van Qmusic. Maar de ‘foute’ experience wordt ook auditief uitgewerkt. Zo zullen de haltes-aankondigingen in de tram voor één keer ingesproken worden door de artiesten van de Foute Party. Hierdoor komen de partygangers tijdens de tramrit naar de party al volledig in sfeer vanaf het moment dat ze opstappen.

Nog meer inspirerende campagnes

Ook de campagne van De Standaard en de kusttram van Alpro werden opgenomen op het platform als inspirerende outdoor mediacase. Beide campagnes zetten ons medium op een creatieve manier in.

De Standaard

De Window stickers en Wobblers van De Standaard op onze bussen en trams gaan origineel om met de eigenschappen van deze formaten. Met creatieve copy spreken ze de reizigers aan en willen ze hun eigen blikverruimend imago naar voorbrengen.


Deze sterke campagne werd uitgekozen om zijn creativiteit en hoe er werd ingespeeld op het medium en het doelpubliek.

Alpro

De Full wrap kusttram zet de reizigers aan om een halte vroeger af te stappen of later op de kusttram te stappen en zo samen mee #makethemove naar meer beweging te maken.


Het medium (de kusttram) werd op een originele manier ingezet, dag en nacht. Want de kusttram werd voorzien van reflecterende banden waardoor ook ’s avonds laat de boodschap opvalt.

Wil jij ook de beste outdoor media campagne van de toekomst creëren?

Vertel het ons! Wij denken met plezier met je mee.


Want als jij het grootser, uitdagender, zotter ziet dan helpen wij je om deze creativiteit vorm te geven op ons medium. Neem hier contact met ons op en doen we er alvast alles aan om jouw ideeën en project te laten schitteren!

Volg ons op sociale media!