• Campagne in de kijker: Art Nivo
  • Campagne in de kijker: Art Nivo
  • Campagne in de kijker: Art Nivo
  • Campagne in de kijker: Art Nivo
Campagne in de kijker: Art Nivo
11/10/2018

Art Nivo, de gekende winkel voor design in Gent, viert dit jaar zijn 20-jarige bestaan met een oogverblindende feesttram. Hij is écht prachtig, al zeggen we het zelf. De combinatie van deze zwart met goud bestickerde opvallende tram en de wondermooie etalage van de winkel, nodigen iedereen uit om hun gepimpte showroom binnen te wandelen. Tot eind oktober heb je daarvoor zelfs nog meer redenen, want dan hangen de kortingen er letterlijk in de lucht. Laat je verwennen met bubbels en lekkere hapjes en geniet er van al het moois.

“Een uitgepuurd grafisch concept op de tram houdt het evenwicht tussen Art Nivo’s strakke merkidentiteit en die van verschillende fabrikanten van design meubilair. Herkenbare lijntekeningen belichten design iconen zoals de Egg van Fritz Hansen, de Tulip Chair van Knoll of de Orange Slice van Artifort. De zwarte iconen sfeer trekken we door naar onze etalages waar we miniaturen van klassiekers als de Big Mama van B& B Italia, Extrasoft van Living Divani of Chester Moon van Baxter tonen. Een geslaagde co-branding en een straffe uitnodiging om deze meubelstukken in onze showroom te ontdekken.” Peter Bobeck – Founder Art Nivo

Art Nivo roept iedereen bovendien op om hun feesttram te spotten en er een originele foto van te nemen, op een bekende plaats in Gent. Zo maak je kans op een unieke lounge fauteuil: de Artifort Orange Slice uitgevoerd in een oranje Kvadrat Harald stof. Iedereen kan zijn leukste foto sturen naar tram@artnivo.be, een design jury zal de gelukkige winnaar kiezen. Doen!

Sorry but style is our own excuse

Mocht Art Nivo in de praktijk omzetten in onze gloednieuwe kantoren. We vroegen hen om onze nieuwe merkidentiteit door te trekken naar de inrichting van onze karakterwoning uit de 19 de eeuw. Samen met hen kozen we voor een warme en functionele inrichting die aansluit bij de behoeften van ons personeel en wie er op bezoek komt. We opteerden voor een open, lichtrijke en moderne cocon op basis van lichte tinten met zwarte accenten en een tikkeltje roze. We integreerden moderne manieren van werken (ook flex werken) en besteedden de nodige aandacht aan functionele, gebruiksvriendelijke en ergonomische vereisten. Verdeeld over 2 verdiepingen werden kantoren, vergaderzalen en functionele ruimtes met zeer veel smaak ingelicht.

Bewonder enkele sfeerbeelden van ons nieuw kantoor

Volg ons op sociale media!