• Campagne in de kijker: Burger King
  • Campagne in de kijker: Burger King
  • Campagne in de kijker: Burger King
  • Campagne in de kijker: Burger King
Campagne in de kijker: Burger King
22/11/2018

Burger King, het Amerikaanse fastfoodmerk bekend van de Whopper burger, laat voortaan ook de Brusselaars smullen van hun uitgebreid gamma hamburgers. Zo opende Burger King in september 2017 een nieuw restaurant in Oudergem, op ongeveer 7km van centrum Brussel.


Samen met onze klant gingen we de uitdaging aan om tijdens het openingsweekend het merk Burger King in de kijker te zetten en de Brusselaars te laten kennismaken met het gloednieuwe restaurant in Oudergem.

De Whopper bus

Er werd een speciale busrit ingezet om reizigers van en naar het nieuwe Burger King filiaal te brengen. Deze bus stopte aan drie grote haltes in Brussel om zoveel mogelijk geïnteresseerden te bereiken en flexibel te laten deelnemen.


Door de bus volledig te bekleden in de huisstijl van Burger King werd aandacht getrokken onderweg. Bovendien met de boodschap achteraan “Follow this bus if you are hungry” werden ook automobilisten verleid om een bezoek te brengen aan het restaurant.


Door de aanwezigheid van promo girls & boys aan de haltes en op de bus werd de totaalbelevenis voor de reiziger compleet. Zij animeerden de bezoekers en deelden gadgets uit om extra visibiliteit te creëren. ​

Burger King opmerkelijk onderweg