De Babbelbus houdt halt bij Selectair Penta Reizen
25/09/2020

Dit najaar toert Lijncoms Babbelbus door Vlaanderen en houdt halt bij onze lokale ondernemers voor een praatje. We hebben het onder meer over hoe ondernemingen aan de slag zijn in deze uitdagende tijden, hoe ze de werksfeer optimaal houden en wat ze verwachten van de toekomst.


De derde halte van de Babbelbus is Selectair Penta Reizen, in Izegem, waar Pieter De Muynck, voorzitter van Selectair, plaats neemt in de bus voor een openhartig gesprek. Over de reissector, hard getroffen in deze crisis, over de uitdagingen van de nieuwe realiteit en vooral ook over de positieve vooruitzichten.

Andere stops

  • P. Bruggeman: markering director Katrien Vervaet geeft inkijk in de nieuwe opportuniteiten en proactief plan van aanpak die de crisis de distillerij gegeven heeft.
  • AZ Jan Portaels: Helena Polfliet, communicatieverantwoordelijke, vertelt over de nieuwe communicatieaanpak van het ziekenhuis in tijden van COVID-19.
  • Planet Group: CEO Sam Baro, vertelt hoe zijn bedrijf een ‘Great Place to Work’ werd, praat over de barometer die de recruteringsmarkt is en over wat de vooruitzichten zijn op korte termijn.
  • Brouwerij Huyghe: Benedikt Debeuckelaere, Global Sales Manager, praat over de langverwachte heropening van de horeca, het belang van diversificatie en de positieve spirit van het team van de Roze Olifant.

Volg ons op sociale media!