De Babbelbus op bezoek bij Planet group
04/09/2020

​Lijncoms Babbelbus toert dezer dagen door Vlaanderen en houdt halt bij onze lokale ondernemers voor een praatje. We hebben het onder meer over hoe ondernemingen aan de slag zijn gegaan in deze uitdagende tijden, hoe ze de werksfeer optimaal houden en wat ze verwachten van de toekomst.


De tweede halte van de Babbelbus is Planet group, X-Care in Sint-Denijs-Westrem, waar Sam Baro, CEO, plaats neemt in de bus voor een openhartig gesprek. Over hoe zijn bedrijf een ‘Great Place to Work’ werd, over de barometer die de rekruteringsmarkt is en over wat de vooruitzichten zijn op korte termijn.

Andere stops

  • Brouwerij Huyghe: Benedikt Debeuckelaere, Global Sales Manager, praat over de langverwachte heropening van de horeca, het belang van diversificatie en de positieve spirit van het team van de Roze Olifant.
  • Selectair Penta Reizen: Pieter Demuynck, zaakvoerder en voorzitter van Selectair, vertelt over de uitdagingen van de reissector.
  • AZ Jan Portaels: Helena Polfliet, communicatieverantwoordelijke, vertelt over de nieuwe communicatieaanpak van het ziekenhuis in tijden van COVID-19.

Wil jij zelf graag plaatsnemen in onze bus om bij te praten?

Stuur een mailtje naar babbelbus@lijncom.be en we bekijken samen met jou de mogelijkheden.

Volg ons op sociale media!