De Babbelbus rijdt naar het AZ Jan Portaels
20/10/2020

Dit najaar toert Lijncoms Babbelbus door Vlaanderen en houdt halt bij onze lokale ondernemers voor een praatje. We hebben het onder meer over hoe ondernemingen aan de slag zijn in deze uitdagende tijden, hoe ze de werksfeer optimaal houden en wat ze verwachten van de toekomst.


De vierde halte van de Babbelbus is Algemeen Ziekenhuis Jan Portaels in Vilvoorde, waar communicatieverantwoordelijke Helena Polfliet plaats neemt in de bus voor een openhartig gesprek. Over de nieuwe aanpak van het ziekenhuis, communicatie in tijden van COVID-19 en over de uitdaging om nieuwe collega’s aan te trekken.

Andere stops

  • P. Bruggeman: markering director Katrien Vervaet geeft inkijk in de nieuwe opportuniteiten en proactief plan van aanpak die de crisis de distillerij gegeven heeft.
  • Selectair Penta Reizen: Pieter Demuynck, zaakvoerder en voorzitter van Selectair, vertelt over de uitdagingen van de reissector.
  • Planet Group: CEO Sam Baro, vertelt hoe zijn bedrijf een ‘Great Place to Work’ werd, praat over de barometer die de recruteringsmarkt is en over wat de vooruitzichten zijn op korte termijn.
  • Brouwerij Huyghe: Benedikt Debeuckelaere, Global Sales Manager, praat over de langverwachte heropening van de horeca, het belang van diversificatie en de positieve spirit van het team van de Roze Olifant.

Volg ons op sociale media!