De Babbelbus stopt bij Brouwerij Huyghe
29/07/2020

Deze zomer toert Lijncoms Babbelbus door Vlaanderen en houdt halt bij onze lokale ondernemers voor een praatje. We hebben het over de nabije toekomst, over hoe onze ondernemingen na de afgelopen bizarre tijden weer aan de slag gaan in een nieuwe realiteit.


De eerste halte van de Babbelbus is Brouwerij Huyghe in Melle, waar Benedikt Debeuckelaere, Global Sales Manager, plaats neemt in de bus voor een openhartig gesprek. Over de langverwachte heropening van de horeca, het belang van diversificatie en de positieve spirit van het team van de Roze Olifant.


Deze opnames dateren van 1 juli 2020.

Volgende stops

  • Planet Group: CEO Sam Baro, vertelt hoe zijn bedrijf een ‘Great Place to Work’ werd, praat over de barometer die de recruteringsmarkt is en over wat de vooruitzichten zijn op korte termijn.
  • Selectair Penta Reizen: Pieter Demuynck, zaakvoerder en voorzitter van Selectair, vertelt over de uitdagingen van de reissector.
  • AZ Jan Portaels: Helena Polfliet, communicatieverantwoordelijke, vertelt over de nieuwe communicatieaanpak van het ziekenhuis in tijden van COVID-19.
  • P. Bruggeman: markering director Katrien Vervaet geeft inkijk in de nieuwe opportuniteiten en proactief plan van aanpak die de crisis de distillerij gegeven heeft.

Wil jij zelf graag plaatsnemen in onze bus om bij te praten?

Stuur een mailtje naar babbelbus@lijncom.be en we bekijken samen met jou de mogelijkheden.

Volg ons op sociale media!