De Babbelbus stopt bij P. Bruggeman
24/11/2020

Dit najaar toert Lijncoms Babbelbus door Vlaanderen en houdt halt bij onze lokale ondernemers voor een praatje. We hebben het onder meer over hoe ondernemingen aan de slag zijn in deze uitdagende tijden, hoe ze de werksfeer optimaal houden en wat ze verwachten van de toekomst.


De vijfde halte van de Babbelbus is bij de Gentse distilleerderij P. Bruggeman, waar marketing director Katrien Vervaet vertelt over de wankele verkoop aan het begin van de crisis. Maar vooral over hoe dit leidde tot nieuwe opportuniteiten en een proactieve, positieve plan van aanpak voor de toekomst.

Vorige stops

  • AZ Jan Portaels: Helena Polfliet, communicatieverantwoordelijke, vertelt over de nieuwe communicatieaanpak van het ziekenhuis in tijden van COVID-19.
  • Selectair Penta Reizen: Pieter Demuynck, zaakvoerder en voorzitter van Selectair, vertelt over de uitdagingen van de reissector.
  • Planet Group: CEO Sam Baro, vertelt hoe zijn bedrijf een ‘Great Place to Work’ werd, praat over de barometer die de recruteringsmarkt is en over wat de vooruitzichten zijn op korte termijn.
  • Brouwerij Huyghe: Benedikt Debeuckelaere, Global Sales Manager, praat over de langverwachte heropening van de horeca, het belang van diversificatie en de positieve spirit van het team van de Roze Olifant.

Volg ons op sociale media!