• Lijncom brengt het EK live naar de Antwerpse premetro
Lijncom brengt het EK live naar de Antwerpse premetro
04/06/2021

​Gedurende de hele periode van het EK voetbal 2020 zullen we non-stop live EK updates weergeven op het volledige DOOH netwerk in de premetro van Antwerpen. Zo is de content op onze digitale schermen actueler dan ooit tevoren.

Samen het EK beleven in de 6 drukstbezochte premetro stations

Al onze digitale schermen in de Antwerpse premetro worden ingezet zodat de reizigers geen moment hoeven missen van het EK voetbal. We brengen relevante EK updates zoals de standen in alle poules, live scores van de matchen die op dat moment gespeeld worden en een aftelklok tot de volgende match van het Belgisch elftal.

Wil je met jouw merk ook scoren op de EK voetbal?

Dat kan! Want ook onze klanten krijgen de kans om exclusief mee te surfen op deze EK voetbalgolf. Adverteerders kunnen intekenen om deze populaire updates te sponsoren of gerelateerde campagnes boeken en zo hun visibiliteit sterk verhogen gedurende de EK-maand.

Interesse? Contacteer ons >>

Speel slim in op de actualiteit: nu of later

Kies zelf het moment wanneer je als merk gezien wilt worden. Digitaal adverteren biedt flexibiliteit en snelheid. Bestel je vandaag nog, dan is je boodschap binnen enkele uren al aanwezig op de digitale schermen in de premetro.

Volg ons op sociale media!