• Optiek Verhulst regionaal in de kijker
  • Optiek Verhulst regionaal in de kijker
Optiek Verhulst regionaal in de kijker
31/05/2021

​Optiek Verhulst is al 40 jaar een gevestigde waarde in Leuven. Het team van experten die jouw ogen weer laten stralen, schitterden zelf 8 weken lang op een volledig bekleed voertuig in Leuven centrum en omstreken.


Om hun belevingswinkel in de kijker te zetten, ging Optiek Verhulst net dat tikkeltje verder om in de regio gezien te worden. Door een bus compleet te claimen, zetten ze fors in op naamsbekendheid in de streek en ook verpersoonlijking van het team. Bovendien biedt dit grotere advertentieformaat de mogelijkheid om een voortreffelijk deel van hun brillen-collectie op een atypische manier te etaleren.


Nicolai Verhulst, zaakvoerder van Optiek Verhulst, kijkt tevreden terug op deze onvergetelijke campagne: “Het doel was om ons op de kaart te zetten als jonge, supergemotiveerde optiekers in de mooiste/grootste zaak van Leuven en omstreken. En dat heeft gewerkt! Het valt ons op dat klanten erover spreken. Ze zijn enthousiast en herkennen de collega die hen hielp.”

Een bus waarvan je ogen gaan van sprankelen

De volledig beklede bus van Optiek Verhulst reed afgelopen twee maanden doorheen de straten van Leuven centrum en omstreken. Een doordachte keuze want:

  • Een Full wrap biedt exclusiviteit en is dagelijks prominent aanwezig in het straatbeeld.
  • Een bus omdat deze door de kleinste straatjes van Leuven rijdt en vooral mensen bereikt die binnen een straal van 5km rond de optiek wonen.

Lust voor het oog

In samenwerking met Studio Blomme werd er een bus prachtig bekleed met foto’s van het team en hun uitgebreide brillen collectie. De eenvoud van de bus en het ontwerp versterkt het geheel waardoor dit een pareltje van een bus werd waar we allen fier op zijn.


We vonden het belangrijk om onze ploeg te laten zien zodat de mensen tijdens de corona-tijd weer mensen kunnen zien en zich daar een met voelen. Daarom hebben we ook voor de bus als communicatiemiddel gekozen omdat wij geloven in publiciteit die leven brengt tussen de mensen. Een volledig beklede bus heeft de mogelijkheid om interesse te wekken op een positieve manier. Het is een van de weinige bewegende en entertainende publicitaire mogelijkheden voor ons als optiekzaak.” Nicolai Verhulst, zaakvoerderVolg ons op sociale media!