• Word exclusieve kusttram partner in 2020
  • Word exclusieve kusttram partner in 2020
  • Word exclusieve kusttram partner in 2020
  • Word exclusieve kusttram partner in 2020
  • Word exclusieve kusttram partner in 2020
Word exclusieve kusttram partner in 2020
05/12/2019

Are you in for a summer story?

Jij kan één van onze exclusieve kusttram partner worden voor de zomer van 2020. Dat wil zeggen dat je merk gezien zal worden! Want in de zomermaanden zijn er 4 miljoen verblijfstoeristen aan de kust en maar liefst 6 miljoen dagtoeristen die jouw kusttram meermaals per dag kunnen zien voorbij rijden.


Ook volgende zomer rijdt de kusttram weer uit om de 10 minuten, op de langste tramlijn ter wereld. Maar wacht vooral niet tot de zomer start om jouw reclamecampagne te boeken!


De planning voor 2020 is vanaf nu open! De plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij.

Choose to shine

Je kan aanwezig zijn op de kusttram met 3 impactvolle formaten:

  • Full wrap: een kusttram volledig in de look-and-feel van jouw merk. Opmerkelijk onderweg gegarandeerd!
  • Window seaside 2m2:: een pakket van 6 individuele affiches, aan de instapzijde. Een ideale manier om jou productgamma te tonen aan de kust.
  • Mega seaside: 28m2 advertentieruimte die één zijde van de kusttram domineert. Pak uit met een aantrekkelijke visual, duidelijke boodschap en versterk je merk in één oogopslag.

Klanten bevestigen het succes van adverteren aan de kust

Luc Latour - Brand & Media Manager, AXA “De kusttram gaf ons alle visibiliteit die we nodig hadden om onze sponsoring van de Belgische redders nog meer in de kijker te zetten. Het awareness medium bij uitstek.”


Cathérine Van Erck - PR & Marketing Manager, Liu Jo “Met deze kusttram hebben we deze zomer meer dan 6 miljoen dagtoeristen bereikt.”


Trudo Carlier – Zaakvoerder, De Blauwe Vogel “We zijn fier op het resultaat dat we met de kusttram bereikt hebben. Fijne reacties en blije gezichten. We zijn gezien geweest!”

Wil je meer informatie ontvangen over ons aanbod aan de kust?

Neem dan contact op met één van onze accountmanagers in jouw buurt.

See you on the next wave!

Volg ons op sociale media!